Indsætter vejhjælpscykler i Jylland og på Fyn

Foto: Kristian Holm

De seneste to år har SOS Dansk Autohjælp anvendt specialbyggede elektriske ladcykler til autohjælpsopgaver i København og omegn. Nu har selskabet så investeret i yderligere fem cykler, der indsættes i Aalborg, Aarhus, Herning, Kolding og Odense. Cyklerne har en rækkevidde på 100 km. på en opladning, og hver cykel vejer ca. 150 kg. inkl. udstyr.

De seneste to år har trafikanter i København og omegn haft mulighed for at vænne sig til synet af orangeklædte autoreddere på specialbyggede ladcykler i SOS Dansk Autohjælps gule design.

Nu er turen kommet til aalborgensere, aarhusianere, herningensere, odenseanere og koldingensere. Op til sommersæsonen har selskabet nemlig indkøbt og specialtilpasset fem nye elektriske ladcykler til at supplere de to, der er i drift i hovedstaden og har været det siden 2021.

Effektive i tæt trafik

”Vi har høstet rigtig gode erfaringer med vores cykler i København og på Frederiksberg, hvor de har vist sig at være effektive i den tætte trafik. Nu er vi klar til at udvide eksperimentet og se, hvordan vi bedst udnytter vejhjælpscykler i resten af landet”, siger Jan Bøjstrup Christensen, der er direktør for den danske mobility division i SOS International.

Vejhjælpscyklerne er ankommet til SOS Dansk Autohjælps stationer i Aalborg, Herning, Aarhus, Kolding og Odense.

Foto: Kristian Holm

Annonce