Nordjysk Redning Danmark-selskab er gået konkurs

Arkivfoto

Kort tid efter et ejerskifte og et navneskifte, er det selskab, som har stået for Redning Danmarks aktiviteter i store dele af Nordjylland, gået konkurs. Det drejer sig om selskabet Redning Danmark Nord A/S, som tidligere var ejet af Redning Danmarks adm. direktør, Uffe Dalsgaard. Selskabet havde på konkurstidspunktet 14 ansatte.

Ifølge oplysningerne i selskabsregisteret har Redning Danmark Nord A/S haft hovedsæde i Hjørring og derudover stationer i Sæby og Gistrup. Frem til marts 2021 var 70 pct. af selskabet ejet af Uffe Dalsgaard, der også er adm. direktør for Redning Danmarks hovedselskab, mens den resterende del var ejet af René Jacobi Nielsen. Selskabet havde i juni 2021 i alt 14 ansatte.

I marts 2021 blev Uffe Dalsgaards ejerandel i Redning Danmark Nord A/S overtaget af Naree Henriksen gennem selskabet Promix Invest IVS, som også ejer Redning Danmark Aars ApS, der driver Redning Danmarks station i Aars. Men den 18. august 2021 skiftede Redning Danmark Nord A/S navn til det mere anonyme Selskabet af 19.08.2021 A/S, hvilket ofte sker forud for en konkurs. Og den 24. august 2021 afsagde Skifteretten i Aalborg da også konkursdekret over selskabet. I samme forbindelse fratrådte René Jacobi Nielsen som direktør.

To dage efter konkursen blev der stiftet et nyt selskab, Redning Danmark Nord ApS, der har Naree Henriksen som eneejer og har samme adresse som det konkursramte Redning Danmark Nord A/S og samme adresse som Redning Danmarks station i Aars. Aars-stationen har 10 ansatte.

Annonce