Regnvåd festival gav behov for 47 fritrækninger

Festivalsæsonen er skudt i gang, og det betyder ofte parkering på marker og græsplæner. Weekendens Heartland festival på Fyn var ramt af en del regn, hvilket fik konsekvenser, da festivalgæsterne skulle hjem – i hvert fald for dem, der havde en bil parkeret på det bløde underlag. For SOS Dansk Autohjælp resulterede det i 47 fritrækninger.

Store mængder regn på Heartland festival betød fritrækninger i massevis. I alt 47 fritrækninger i løbet af lørdag og søndag blev det til.

”Vi har haft gang i vores fritrækningsudstyr, og der har været rigeligt at se til”, fortæller Anette Bjørn Juncher, der er vagtcentralchef for SOS dansk Autohjælp.

Det er langt fra et særsyn, at der bliver behov for SOS Dansk Autohjælp, når sommerens arrangementer rammes af kraftig regn.

”Vi ser, at parkering på græsplæner og marker giver store problemer, når der kommer vand. Har man mulighed for at parkere på asfalt er det klart det bedste. Selv grusunderlag kan blive meget blødt af store mængder vand”, siger Anette Bjørn Juncher.

Annonce