Viking skal stå for autohjælp til If-kunder i hele Europa

De seneste to år har Viking leveret autohjælp til de danske kunder i forsikringsselskabet If. Nu overtager Viking så også opgaven med at levere autohjælp til forsikringsselskabets privat- og erhvervskunder i udlandet. Ændringen er måske ikke så overraskende, for siden 2019 har Viking været ejet af If.

Leverandørskiftet hos If indebærer, at det fremover vil være Viking Assistance, som bistår Ifs kunder, når de har brug for hjælp på vejene rundt om i Europa. Skiftet er gældende for både privatkunder på udlandsferie i Europa og for erhvervskunder i If.

”Ved at tilbyde én leverandør, ét telefonnummer og én samlet vejhjælpsassistance, uanset om kundens behov opstår i Danmark eller Europa, bliver det enklere for vores kunder at få hurtig hjælp”, siger Kasper Erbo Mortensen, der er Head of Motor Privat hos If Forsikring.

If forsikrer hver femte bil i Norden gennem egne bilforsikringer og bilmærkeforsikringer via en række bilproducenter. If købte i 2019 alle aktierne i Viking, der har aktiviteter i Danmark, Norge, Sverige og Finland med ca. 320 stationer og 460.000 årlige assistancer.

Annonce