Beredskabsstyrelsen får ny direktør

Den 58-årige jurist Laila Reenberg bliver ny direktør for Beredskabsstyrelsen fra 1. april 2021. Hun kommer fra en stilling som direktør for Forsvarsministeriets Personalestyrelse, og hun har derudover mange års erfaring fra Forsvarsministeriet. Laila Reenberg afløser Flemming Klokager, der har været fungerende direktør i Beredskabsstyrelsen siden marts 2020.

”Beredskabsstyrelsen arbejder hver dag benhårdt for at skabe tryghed for borgere i både Danmark og i katastrofeområder ude i verden. Beredskabsstyrelsens markante indsats i forbindelse med Corona-pandemien er et godt eksempel på behovet for et stærkt og fleksibelt beredskab. Jeg ser frem til samarbejdet med Laila Reenberg”, siger forsvarsminister Trine Bramsen.

”Jeg har igennem en årrække haft et nært samarbejde med Beredskabsstyrelsen. Det er en organisation, der med stor dedikation, professionalisme og operativ evne arbejder for at sikre samfundet over for følgerne af ulykker, kriser og katastrofer. Jeg ser meget frem til opgaven. Sammen med alle Beredskabsstyrelsens mange dygtige medarbejdere, værnepligtige og frivillige glæder jeg mig til at fortsætte udviklingen af Danmarks katastrofeberedskab”, siger Laila Reenberg.

Laila Reenberg er 58 år og uddannet jurist.

Annonce