Borgmester og beredskabschef kondolerer efter brandmands død

Det var den 44-årige deltidsbrandmand André Møller fra Brand og Redning Djurslands station i Ebeltoft, der søndag mistede livet i en ulykke under en udrykning til en gårdbrand. Formanden for beredskabskommissionen, borgmester Claus Wistoft, kondolerer på Norddjurs og Syddjurs Kommuners vegne.

”Jeg er utrolig ked af at høre om den tragiske ulykke, og vil gerne kondolere på vegne af byrådene i Nord- og Syddjurs Kommuner. Mine tanker går i dag først og fremmest til hans familie, venner og kollegaer som har lidt et stort tab. Vi skylder alle en stor tak til de frivillige brandmænd i beredskabet på Djursland for den indsats, de yder dag og nat, året rundt for vores sikkerhed. Det er ikke en indsats uden risiko, som vi nu tragisk har set, og jeg vil gerne opfordre alle til at støtte op om jeres lokale brandmænd”, siger borgmester Claus Wistoft.

Også beredskabschef Leif Bang kondolerer: ”Først og fremmest vil jeg kondolere Andrés familie, som har lidt et stort tab. André var en dygtig og afholdt kollega, som ydede en stor indsats i beredskabet. Brand og Redning Djursland har tilbudt de efterladte hjælp og støtte i den meget svære tid. Både jeg og alle brandmænd på Djursland er naturligvis meget berørte af ulykken. De involverede brandmænd deltog i går aftes (søndag, red) i en debriefing omkring ulykken, og de samles igen i dag (mandag, red.), hvor vi også tilbyder krisehjælp”.

André Møller var teknisk serviceleder på Ebeltoft Skole.

Annonce