Falck-direktør bliver ny beredskabsdirektør for Randers, Favrskov og Djursland

Den 44-årige Morten Sønderby Sørensen bliver fra 1. september 2019 ny direktør for Beredskab & Sikkerhed, som er det fælleskommunale beredskab for Randers, Favrskov og Djursland. Morten Sønderby Sørensen kommer fra en stilling som regionsdirektør i Falck, hvor han tidligere også har været brandchef.

Som regionsdirektør i Falck har Morten Sønderby Sørensen været ansvarlig for ambulancedrift samt flere forskellige anlægs-, innovations- og udviklingsopgaver. Tidligere har han været brandchef for Falck i Midtjylland med ansvar for ca. 500 deltidsbrandfolk og 100 fuldtidsansatte brandfolk. I den forbindelse gennemgik han også selv uddannelsen til brandmand.

Formanden for beredskabskommissionen, borgmester Nils Borring, glæder sig over ansættelsen af Morten Sønderby Sørensen:

”Med ansættelsen af Morten Sønderby Sørensen har vi fået en stærk profil med et indgående kendskab til beredskab og brand. Det kommer os helt klart til gode i det videre arbejde med at sikre det bedst mulige beredskab for borgere og virksomheder i Randers, Favrskov og Djursland”, siger Nils Borring.

Valgt blandt 23 ansøgere

”Jeg glæder mig meget til at bidrage til den videre udvikling af et velfungerende beredskab i tæt samarbejde med medarbejdere, politikere og beredskabets mange samarbejdspartnere”, siger Morten Sønderby Sørensen.

Morten Sønderby Sørensen er uddannet cand.scient.pol og kom efter uddannelsen til Aarhus Kommune i 2001. Siden 2008 har han været ansat i Falck. Privat bor Morten Sønderby Sørensen i Lystrup ved Aarhus med sin hustru og deres tre børn.

Den kommende direktør blev valgt blandt 23 ansøgere til stillingen, og han tiltræder den 1. september 2019.

Annonce