Falck skal stå for brandslukning i to skotske lufthavne

Falcks brandvirksomhed i Storbritannien – Falck Fire Services UK – skal fra i dag levere redning og brandbekæmpelse til de internationale lufthavne i de skotske byer Aberdeen og Glasgow. Falck overtager de eksisterende ansatte i lufthavnenes brandvæsen som en del af aftalen.

”Det er virkeligt gode nyheder, og vi er glade for at indgå et partnerskab med Glasgow og Aberdeen International Airports om at levere deres redning og brandbekæmpelse fremover”, siger Robert Peasgood, der er adm. direktør for Falck Fire Services UK.

”På dette ekstremt udfordrende marked er vi nødt til hele tiden at være konkurrencedygtige for at sikre, at vi fortsat leverer den højeste kvalitet, som vores kunder forvente. Vores sikkerhedshistorik er fremragende, og samarbejdet med Falck om brand- og redningstjenester vil ikke kun sikre, at dette niveau opretholdes. Det giver også større muligheder for vores brandmænd, at vi får en dedikeret brand- og sundhedsudbyder fremadrettet”, siger Derek Provan, der er direktør for AGS Airports, som ejer og administrerer Aberdeen og Glasgow lufthavne.

Falck begynder i lufthavnene i dag og overtager de eksisterende ansatte i lufthavnenes brandvæsen som en del af aftalen.

Annonce