Mand varetægtsfængslet for voldtægt på beredskabscenter

En 36-årig mand er fredag blevet varetægtsfængslet for en voldtægt på Beredskabsstyrelsens beredskabscenter i Herning. Voldtægten skal være sket i forbindelse med et røgdykkerkursus, hvor den 36-årige har deltaget og i flere dage har overnattet på et værelse på beredskabscenteret.

Herning Folkeblad skriver, at en kvinde har anmeldt, at hun natten til fredag blev voldtaget på Beredskabsstyrelsen Midtjylland i Herning. På baggrund af anmeldelsen blev en 36-årig mand anholdt, og senere på dagen blev han ved Retten i Herning varetægtsfængslet i tre uger.

Ifølge Midt- og Vestjyllands Politi skulle voldtægten være sket i forbindelse med et røgdykkerkursus. Politiet oplyser, at den ene af de to involverede parter var deltager på kurset, mens den anden ikke var.

”Det er selvfølgelig sørgeligt, og det er meget beklageligt. Det er en kursist, som har været på kursus i Herning, og som har overnattet på et værelse i flere dage. Mere ved jeg ikke”, siger Ole Mæhlisen fra Beredskabsstyrelsen Midtjylland til Herning Folkeblad.

Annonce