Mangeårig formand for deltidsbrandfolkene er død

Gennem 25 år var Karsten Andersen en markant og respekteret formand for Landsklubben for Deltidsansatte Brandfolk (LFDB). Han overlod i 2016 formandsposten til nye kræfter, og LFDB oplyser, at Karsten Andersen fredag døde efter meget kort tids sygdom. Karsten Andersen bisættes fra Nibe Kirke fredag den 13. september 2019 kl. 13.

Karsten Andersen var som formand for LFDB dybt engageret i at forbedre forholdene for de deltidsansatte brandfolk, og selv om han i 2016 – efter 25 år som formand – overlod formandsposten til nye kræfter, var han fortsat en markant stemme i debatten, herunder på BeredskabsInfos Facebook-side.

LFDB oplyser, at foreningen har modtaget besked om, at Karsten Andersen døde fredag den 6. september 2019 efter meget kort tids sygdom. Karsten Andersen bisættes fra Nibe Kirke fredag den 13. september 2019 kl. 13.

”LFDB deltager ved begravelsen og ved, at det vil glæde familien, hvis man har lyst til at møde op sige det sidste farvel til vores mangeårige formand. Vores dybeste tanker til Karsten familie og særligt hans kone Grete”, meddeler bestyrelsesmedlem og faglig sekretær Charlotte O. Schmidt på vegne af LFDB.

Annonce