Ro på beredskabscenter

Brandstationen i Aalborg. Arkivfoto

Efter lang tids uro på Beredskabscenter Aalborg mødtes medarbejdere og chefer på neutral grund hos kommunaldirektør Jens Kristian Munk. Efter et flere timer langt møde mener Jens Kristian Munk, at der nu er tilfredse miner hos såvel brandfolk som chefer. “Der har været forskellige problemstillinger på beredskabscentret. Dem har vi så vendt og diskuteret, og nu er både medarbejdere og ledere indstillede på at se fremad”, siger kommunaldirektøren til DR Nordjylland.

Præcis hvilke problemer, der blev diskuteret, vil kommunaldirektøren ikke fortælle, men han siger, at der er en stor velvilje fra begge sider til at løse problemerne. “Så må vi se, om det nu også bliver bedre”, siger Jens Kristian Munk til DR Nordjylland.

Som omtalt i forrige nyhedsbrev skal et konsulentfirma endvidere hjælpe med at forbedre arbejdsmiljøet på Beredskabscenter Aalborg. Det er nedskæringer og dårlig intern kommunikation, som har givet problemer på centeret, der beskæftiger over 100 medarbejdere. Enkelte medarbejdere har søgt psykologhjælp, mens en holdleder direkte har sagt op på grund af arbejdsklimaet på beredskabscenteret.

Annonce