To brandfolk anholdt for sex med mindreårige

Foto: Rigspolitiet

To brandfolk fra Tårnby Brandvæsen er anholdt og fængslet for at have haft sex med en 11-årig og en 14-årig pige – blandt andet på selve brandstationen. De to unge brandfolk på 28 og 31 år er begge tilknyttet brandstationen i Tårnby, den ene som fastansat og den anden som deltidsansat. Siden de to mænd blev anholdt – den 31-årige i søndags og den 28-årige i onsdags – har kollegerne på brandstationen været yderst mærket af sagen.

“Mandskabet føler sig dybt berørt. Det kommer bag på os og som et chok for alle”, siger beredskabschef Henning Vestergaard til Ekstra Bladet.

Mens den yngste brandmand ifølge sigtelsen har haft sex med pigerne en enkelt gang, er den 31-årige sigtet for flere tilfælde af sexmisbrug. Sagen bliver ikke mindre prekær for den lokale brandstation ved, at den 31-årige brandmand ifølge sigtelsen blandt andet skulle have haft samleje med den 14-årige på selve brandstationen. Beredskabschefen ønsker ikke at kommentere sagen, men siger dog til Ekstra Bladet, at ingen andre med tilknytning til brandstationen har set pigen på stedet.

Det er den 14-årige piges forældre, der har anmeldt sagen til politiet. Det bekræfter politiet over for Ekstra Bladet.

Den 28-årige brandmand er sigtet for anden kønslig omgang med både den 11-årige og den 14-årige pige ved i en parkeret bil på en lille villavej i Tårnby klokken kvart over fire natten til den 16. august at have fået oralsex af de to piger, mens han tog dem på brysterne. Ifølge mandens forsvarer nægter han sig skyldig i anklagerne. Torsdag blev han fængslet i 13 dage.

Den 31-årige brandmand er sigtet for samleje med den 14-årige tre gange i en periode fra april til august, blandt andet en gang på brandstationen. Den 31-årige blev fængslet i 11 dage. Ifølge hans forsvarer nægter han sig skyldig i sigtelserne. Den 31-årige kærede varetægtsfængslingen til Østre Landsret.

Annonce