Åbner ny ambulancestation i Kirke Hyllinge

Brandstationen i Kirke Hyllinge.

Den 4. september 2023 åbnes dørene til en helt ny ambulancestation i Kirke Hyllinge. Ambulancestationen er en del af den nye ambulancekontrakt mellem Falck og Region Sjælland, der træder i kraft den 1. februar 2024. Kirke Hyllinge-stationen er den første af en række nye stationer, som Falck sætter i drift.

Ambulancestationen i Kirke Hyllinge er placeret på Lejre Brandvæsens brandstation i byen. Stationen vil huse en ambulance, der skal sikre hurtig og avanceret præhospital behandling til nærområdet. Den nyrenoverede station vil fremadrettet blive ledet af operativ leder Sara Seidler, og stationen vil tilbyde nye faciliteter for ambulancepersonalet.

“Den nye ambulancestation i Kirke Hyllinge markerer begyndelsen på en spændende ny fase for os. Dette er den første af en række nye baser, som vi sætter i drift, og det er et vigtigt skridt i vores fortsatte bestræbelser på at levere den bedst mulige service til borgerne i Region Sjælland”, siger Martin Betzer, der er underdirektør for Falcks ambulancetjeneste i Region Sjælland.

Borgmester: Vi får et endnu stærkere beredskab

”Jeg hilser Falcks nye ambulancestation i Kirke Hyllinge særdeles velkommen. Tid er ofte en helt afgørende faktor, hvis man får brug for en ambulance med udrykning. Derfor er det rart at vide, at der centralt i Lejre Kommune er både en bil og et mandskab, som står klar. Den nye ambulancestation føjer sig til den døgnbemandede ambulance i Hvalsø og til vores nødbehandlerbil, der har base i Kirke Hyllinge. Nu får vi et endnu stærkere beredskab i kommunen og dermed en øget tryghed for borgerne”, siger Tina Mandrup, der er borgmester i Lejre Kommune.

Som led i den nye kontrakt med Region Sjælland skal Falck fremover drive ambulancestationer i Nykøbing Sjælland, Asnæs, Holbæk, Roskilde, Jyllinge, Jyderup, Kalundborg, Gørlev, Dianalund, Sorø, Slagelse, Korsør, Skælskør, Fuglebjerg, Næstved Nord og Næstved Syd.

Annonce