Falck skal levere rejseassistance til kunder hos forsikringsselskabet If

Falck skal fremover levere medicinsk assistance og rejseassistance til forsikringsselskabet Ifs kunder i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Kontrakten er indgået mellem If og Falck Global Assistance, som indtil for kort tid siden var på Falcks liste over forretningsområder, der var til salg – men som nu er blevet ændret til at være et almindeligt forretningsområde hos Falck.

Med den nye aftale skal Falck Global Assistance håndtere medicinsk assistance og rejseassistance til private kunder, der har en rejseforsikring igennem If, og til mange af Ifs erhvervskunder, der har tegnet rejseforsikringer eller udstationeringsforsikringer til deres medarbejdere, der enten bor eller arbejder i udlandet.

Falck Global Assistance beskæftiger over 400 medarbejdere, og selskabet leverer medicinske, akut-, rejse- og sikkerhedsrisikostyringsløsninger til forsikringsselskaber, globale virksomheder og offentlige myndigheder. Tjenesterne omfatter bl.a. lægehjælp, evakueringer, hjemsendelser, kriserådgivning og sikkerhedstjenester i hele verden. Falck konkurrerer med den største aktør på området, SOS International, der er ejet af 11 af Nordens største forsikringsselskaber og har 1.200 medarbejdere.

Annonce