Falck: Sørgmodigt at skulle sige farvel til dygtige og engagerede reddere

Selv om Region Sjællands beslutning om at hjemtage omkring halvdelen af ambulancekørslen har været kendt siden 2020, er det sørgmodigt for Falck at have udsigt til at skulle sige farvel til nogle af redningskorpsets dygtige og engagerede reddere. Det siger Falcks adm. direktør, Jakob Riis, der understreger, at det er vigtigt, at der sikres en god overdragelse.

Region Sjælland har mandag aften meddelt, at Falck vinder to ud af fire delaftaler efter en udbudsrunde af regionens ambulancetjeneste. Falck skal således fortsat drive ambulancetjenesten i distrikterne Holbæk og Slagelse efter 1. februar 2024, hvor den nuværende kontrakt udløber.

”Vi er glade for, at Falck fortsat skal levere avancerede sundhedsydelser til borgere i Region Sjælland, samt at vi i samarbejde med regionen skal fortsætte med at videreudvikle og skabe nye innovative løsninger, der forbedrer ambulanceydelserne og styrker det præhospitale område i regionen. Vi ser frem til at samarbejde med både regionen og med regionens egen nye ambulancetjeneste”, siger Jakob Riis, der er adm. direktør i Falck.

Region Sjælland besluttede i 2020, at de ville hjemtage halvdelen af ambulanceaftalerne i regionen.

”Selvom vi jo længe har været bekendt med den politiske beslutning om at hjemtage ambulancedriften i Region Sjælland, så er det sørgmodigt at have udsigt til at skulle sige farvel til nogle af vores dygtige og engagerede reddere, der loyalt igennem flere Falck-generationer har hjulpet borgerne, når de har haft mest brug for det. Det er selvsagt rigtig vigtigt for os, at der sikres en god overdragelse, så vores medarbejdere hurtigt får vished om fremtiden og kommer godt videre i deres nye jobs”, siger Jakob Riis.

Annonce