Navnenyt: Ny driftsleder hos PreMed

PreMed har udnævnt Thomas Jeppesen som ny driftsleder. Den 1. marts 2024 tiltrådte han det nye job, hvor han vil arbejde 50/50 med ledelse og i driften som paramediciner i hele PreMeds område i Himmerland og Thy-Mors. Opgaverne som driftsleder deler han med en kollega, der primært har fokus på teknik og køretøjer.

Thomas Jeppesen var med i det team, som implementerede PreMed i Region Nordjylland, inden kontrakten om ambulancedrift trådte i kraft den 1. april 2022. Siden har den erfarne paramediciner været en del af driften, indtil jobbet som driftsleder blev en realitet den 1. marts i år.

“Da PreMed vandt udbuddet, var jeg ikke i tvivl om, at jeg gerne ville være en del af denne helt nye virksomhed og være med til at opbygge en ny ambulanceforretning”, fortæller Thomas Jeppesen.

Den 1. marts 2024 tiltrådte han så det nye job som driftsleder, hvor han vil arbejde 50/50 med ledelse og i driften som paramediciner i hele PreMeds område i Himmerland og Thy-Mors.

“Jeg trives med at have en uforudsigelig hverdag, at have en stor kontaktflade og være noget for andre. Både borgerne, som vi kommer til undsætning, og vores teams af dygtige elever, assistenter, ambulancebehandlere, paramedicinere og medarbejdere i patienttransporten”, siger han.

Har arbejdet i ambulancetjenesten siden 2002

Jobbet som driftsleder har han tilfælles med Torben. De to deler opgaverne imellem sig, så Thomas primært arbejder med de 13 baser og samarbejdet her. Til gengæld har Torben fokus på teknik og køretøjer. Det kan ikke undgås, at de to også kommer til at overlappe hinanden, hvilket giver god synergi i arbejdet som driftsleder. Og det passer ham fint at være leder i praksis og samtidig være en del af driften.

“Vores medarbejdere er selvstændige og dygtige, så som leder handler det mest om at sikre rammer og retning, være forudseende – og løse problemer, som de opstår hen ad vejen. Sådan at medarbejderne kan koncentrere sig om det fantastiske arbejde, de udfører. Hos PreMed siger vi, at vi lægger vægt på kvalitet, trivsel, udvikling og innovation. Men det er ikke kun noget, vi siger. Det er også, hvad vi praktiserer. Hos PreMed vil vi bare gerne gøre ambulancedriften bedre. Det passer godt til mine værdier og mit temperament”, siger Thomas Jeppesen.

Thomas startede som elev hos Falck i Nordjylland i 2002. Han arbejdede hos Falck i 20 år, hvor han kørte ambulance, akut-, paramediciner- og lægebil, indtil han kom til PreMed i opstartsteamet og siden som paramediciner i ambulancedriften.

Annonce