Nyt Ambulix-selskab oprettet efter konkurs

Google Streetview
Ambulix i Sorø.

Tidligere på måneden gik ambulanceoperatøren Ambulix i Sorø konkurs for fjerde gang. Nu er der så oprettet et nyt anpartsselskab, som har overtaget Ambulix’ navn og aktiviteter. Henrik Hachel, der har været direktør i de fire konkursramte selskaber, ejer halvdelen af det nye selskab.

Siden 2013 har Ambulix formelt heddet Castleborg Brandvæsen ApS med det juridiske binavn Ambulix ApS. Men i sidste måned skiftede selskabet navn til A112 ApS, og binavnet Ambulix ApS blev slettet. Den 3. oktober 2019 afsagde Skifteretten i Næstved så konkursdekret over A112 ApS.

I første omgang overgik Ambulix-navnet derefter til en forening, Ambulix Support, der har samme adresse som Castleborg Brandvæsen ApS.

Nu er der imidlertid oprettet et nyt anpartsselskab med navnet Ambulix ApS – med samme adresse som Castleborg Brandvæsen ApS og Ambulix Support. Halvdelen af dette selskab ejes af Vibeke Grue Hatipoglu, mens den anden halvdel ejes af Henrik Hachel.

Henrik Hachel har ifølge selskabsregisteret været direktør i de fire selskaber, der tidligere har haft Ambulix-navnet og efterfølgende er gået konkurs. Det drejer sig om Nordisk Ambulancetjeneste ApS (konkurs i 2004), Dansk Patient Befordring ApS (konkurs i 2011), Fire & Rescue Group ApS (konkurs i 2014) og A112 ApS (konkurs i 2019).

Annonce