Responce er klar til ekspansion

Det går fremad for Danmarks næststørste ambulanceoperatør, Responce i Horsens, der i 2013 fik et overskud på 1,7 mio. kr. Dermed står den privatejede ambulanceoperatør klar til et udbygge sin position på det danske marked for ambulancekørsel, men selskabet lægger ikke skjul på, at det er dyrt at udarbejde tilbud på regionernes ambulancekørsel.

Responce fik i 2013 et overskud på 1,7 mio. kr. Selskabets egenkapitalen er derefter på 5,9 mio. kr. Det sker efter at Responce i 2013 genvandt kontrakten på ambulancekørsel i Horsens-området for en ny kontraktperiode, der dækker årene 2014-2019.

Responce forventer et fortsat stigende overskud i de kommende regnskabsår efter store investeringer i kvalitets- og udviklingsprojekter siden selskabets start i 2007. ”Selskabet står godt rustet til at udbygge sin position på det danske marked for ambulancetjeneste”, konkluderer Responces ledelse.

”Vores største aktiv er vores engagerede og kompetente medarbejdere, som hver eneste dag yder en meget stor indsats i det præhospitale beredskab i vore dækningsområder i Region Midtjylland. Vi investerer massivt i uddannelse og markedets mest avancerede behandlingsudstyr og topmoderne ambulancer for at fastholde og udvikle kvaliteten af den hjælp, vi kan yde, og i tæt samarbejde med regionen. Jeg skal ej heller lægge skjul på, at det koster rigtig mange penge at udarbejde tilbudsmaterialet til regionerne, og dette afspejles ligeledes i resultatet for 2013, som jeg finder OK”, siger adm. direktør Michael Sørensen fra Responce.

Annonce