To 17-årige anholdt for kast mod ambulance

Foto: Rigspolitiet

Mandag aften blev der fra en bro over Humlebakken i Aalborg kastet en genstand mod en ambulance under udrykning. Ingen kom til skade ved kastet, men ambulancen fik en mindre bule. Nu har Nordjyllands Politi anholdt to personer, to 17-årige drenge, for kastet. De forklarer, at det var æbler, som de kastede med.

De 17-årige drenge, der blev anholdt over middag, er fra Aalborg-området, og de har til politiet oplyst, at der er tale om, at de har kastet æbler – ikke en sten.

”Det har vi ikke mulighed for at fastslå med sikkerhed. Vi kan blot konstatere, at der er kastet en genstand mod ambulancen”, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen fra Nordjyllands Politi, der har stået i spidsen for efterforskningen af sagen.

”Det var afhøring af flere vidner – der henvendte sig på grund af presseomtalen – som førte til, at vores efterforskere hurtigt fandt frem til den mistænkte person”, forklarer Frank Olsen videre.

Drengene ventes løsladt senere i dag. De er fortsat sigtet for at have overtrådt straffelovens § 252, der handler om at bringe andres liv og førlighed i fare. ”Så er det op til vores jurister – på grundlag af efterforskningen – at vurdere sagens videre forløb”, siger Frank Olsen.

Annonce