Politiet sender kontrakter på over 30.000 autohjælpsopgaver i udbud

Foto: Rigspolitiet

Kontrakten på at levere autohjælp til politiet er traditionelt en af Danmarks største. Nu har Rigspolitiet så sendt en ny og fire-årig rammeaftale i udbud. Rammeaftalen omfatter forventeligt 31.500 autohjælpsopgaver, men det kan dog stige til over 47.000. Som noget nyt opdeles udbuddet i ni delaftaler, som hver omfatter en politikreds.

Rigspolitiet har iværksat et nyt udbud af autohjælpsydelser på vegne af ni af landets 12 politikredse. Udbuddet omfatter levering af autohjælpsydelser i fire år.

Udbuddet er opdelt i en delaftale for hver politikreds. Omfattet af politikredsene Østjyllands Politi, Midt- og Vestjyllands Politi, Sydøstjyllands Politi, Syd- og Sønderjyllands Politi, Fyns Politi, Midt- og Vestsjællands Politi, Nordsjællands Politi, Københavns Vestegns Politi og Københavns Politi. Udbuddet omfatter dermed ikke Bornholms Politi, Nordjyllands Politi og Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Der er tale om rammeaftaler, der omfatter diverse transportopgaver og autohjælpsydelser til køretøjer, herunder bl.a. bjærgning, fritrækning, transport og bugsering af politiets køretøjer. De ni delaftalers samlede mængde estimeres til 31.500 autohjælpsopgaver for hele kontraktperioden. Det maksimale antal opgaver, som kan omfattes af delaftalerne, er 47.250.

Der er tilbudsfrist den 4. september 2023. Tildelingskriteriet er laveste pris.

Annonce