Beredskab Fyns direktør fratræder

Mogens Bjerregaard. Arkivfoto

En enig beredskabskommission for Beredskab Fyn har besluttet at skille sig af med beredskabsdirektør Mogens Bjerregaard. Ifølge kommissionens formand er der ”behov for nye kræfter på direktørposten”. Mogens Bjerregaard har stået i spidsen for Beredskab Fyn siden det fælleskommunale beredskabs oprettelse, og før det var han beredskabschef i Odense Kommune.

Mogens Bjerregaard er 57 år, og han er uddannet politibetjent. Han har bl.a. arbejdet i Rigspolitiet, Banedanmark og Odense Kommune, inden han i 2009 blev beredskabschef for Odense Brandvæsen. I 2015 blev han Beredskab Fyns første direktør.

”Det er med opbakning fra den samlede beredskabskommission, at jeg har indgået fratrædelsesaftale med Mogens Bjerregaard. Det er vores vurdering, at der er behov for nye kræfter på direktørposten. Begge parter har derfor erkendt, at det er bedst, at vores veje nu skilles. Både jeg og resten af Beredskabskommissionen ønsker Mogens Bjerregaard held og lykke fremover”, siger Morten Andersen, der er formand for beredskabskommissionen og borgmester i Nordfyns Kommune.

Beredskabskommissionen har konstitueret René Cording Jensen som beredskabsdirektør. Han har været vicedirektør for Beredskab Fyn siden 2016.

”Jeg er glad for René Cording Jensen har sagt ja til at påtage sig opgaven som konstitueret beredskabsdirektør. Det giver den største mulige ro til at fortsætte beredskabets vigtige arbejde. Jeg ved, at både beredskabskommissionen og de mange dygtige medarbejdere kommer til at bakke rigtig godt op om René i den kommende tid”, siger Morten Andersen.

Annonce