Brand & Redning Sønderjylland flytter til Aabenraa

Fra årsskiftet er det slut med lokalefællesskabet mellem Brand & Redning Sønderjylland og Beredskabsstyrelsens Tekniske Skole i Tinglev. Efter at det er mislykkedes at finde en løsning med permanente lokaler til Brand & Redning Sønderjylland på den tekniske skole, fraflytter beredskabet de nuværende pavillonerne. I stedet placeres hovedkontoret i Aabenraa.

Både Brand & Redning Sønderjylland og Beredskabsstyrelsens Tekniske Skole i Tinglev var interesserede i at finde en løsning, hvor der blev opført nye lokaler på den tekniske skole, som så kunne udlejes til Brand & Redning Sønderjylland. Men Beredskabsstyrelsen må ikke investere i bygninger, der ikke skal anvendes til styrelsens eget formål.

Det betyder, at Brand & Redning Sønderjylland har været nødt til at finde en permanent placering til hovedkontoret – som erstatning for de midlertidige pavilloner på Beredskabsstyrelsens Tekniske Skole, som i dag anvendes.

Fra årsskiftet vil hovedkontoret i stedet være placeret i en fløjbygning af jobcentret på Kallemosen 20 i Aabenraa. Her lejer Brand & Redning Sønderjylland sig fremover ind hos Aabenraa Kommune.

Brand & Redning Sønderjylland og Beredskabsstyrelsens Tekniske Skole har i forbindelse med fraflytningen indgået en samarbejdsaftale, som først og fremmest skal sikre, at Brand & Redning Sønderjylland også fremover kan anvende uddannelses- og øvelsesfaciliteterne i Tinglev.

Annonce