Brandfolk måtte hjælpe træklatrer med højdeskræk

Brandfolkene fra Nordsjællands Brandvæsen i Helsingør var lørdag aften på en lidt usædvanlig opgave. En ung mand havde nemlig taget imod en større udfordring, end han kunne magte, hvilket førte til, at han strandede i toppen af et højt træ ved Multiparken i Helsingør – og måtte reddes ned af brandvæsenet.

Helsingør Dagblad skriver, at den anderledes udrykning fandt sted ved 21-tiden, hvor en gruppe unge mænd, der opholdt sig i Multiparken, tilsyneladende havde udfordret hinanden til, hvem der turde kravle op i et af de høje træer i parken. En af de unge tog imod udfordringen, og han kom hurtigt til vejrs i træet. Da han var nået op i 9-10 meters højde, kiggede han imidlertid ned, og det bragte ham åbenbart på andre tanker. Ifølge avisen klamrede han sig derefter til træet og kunne ikke overtales til at komme ned igen.

Med kammeraternes brøl af latter i baggrunden, måtte brandvæsenet derfor alarmeres, og heller ikke de tilkaldte brandfolk kunne helt undertrykke smilet, men med hjælp fra drejestigen blev den højdeforskrækkede yngling hentet sikkert ned på jorden igen.

Annonce