Fronterne er trukket op: Vil have Gældsstyrelsen til at inddrive husleje fra brandvæsen

Beredskabskommissionen for Vestsjællands Brandvæsen har besluttet, at brandvæsenet ikke vil betale godt 307.000 kr., som Lejre Kommune mener at have til gode i husleje for brandstationerne i kommunen. Men hos Lejre Kommune vil man ikke acceptere dén beslutning, så nu truer kommunen med at sende huslejekravet til Gældsstyrelsen, som så skal inddrive pengene.

Vestsjællands Brandvæsen og Lejre Kommune har gennem længere tid haft en strid om, hvorvidt det fælleskommunale brandvæsen skylder en huslejebetaling til Lejre Kommune eller ej. Brandvæsenet mener, at Lejre Kommune har haft rod i regningerne vedrørende husleje for de to brandstationer i Lejre Kommune, og at de omstridte regninger er modtaget for sent. Men Lejre Kommunes økonomiudvalg har besluttet, at man vil fastholde et krav på 307.263 kr.

I en officiel skrivelse fra Lejre Kommunes kommunaldirektør, Inger Marie Vynne, bliver fronterne nu trukket op. Kommunen meddeler nemlig, at hvis regningerne ikke bliver betalt, så vil kommunen sende kravet videre til Gældsstyrelsen, som så vil få til opgave at indlede en formel inddrivelsesproces overfor Vestsjællands Brandvæsen.

Annonce