Ny beredskabsdirektør i Brand & Redning Sønderjylland

Den 1. marts 2021 tiltræder den 44-årige Holger Rostgaard Andersen som ny beredskabsdirektør i Brand & Redning Sønderjylland. Han kommer fra en stilling som beredskabschef i Sønderborg, og han har tidligere været operativ chef i Brand & Redning Sønderjylland.

Ud over stillingen som beredskabschef i Sønderborg og operativ chef i Brand & Redning Sønderjylland indeholder Holger Rostgaard Andersens CV også 10 år som officer i Beredskabsstyrelsen.

Den nye beredskabsdirektør efterfølger Lars Møldrup, som sidste år forlod jobbet for at blive kommunaldirektør på Fanø.

”Det er en meget spændende stilling, som jeg glæder mig helt enormt til at træde ind i. Beredskabet er en vigtig opgave, og især i det sønderjyske er der en helt særlig ånd og historie forbundet med jobbet. Jeg glæder mig til at komme i gang, og jeg kender jo allerede en del til Brand & Redning Sønderjylland i forvejen, hvilket bestemt ikke gør forventningen mindre”, fortæller Holger Rostgaard Andersen.

”Jeg er meget glad for, at vi har fundet en så stærk og egnet kandidat til stillingen. Holger kan gå direkte ind og udfylde opgaven som beredskabsdirektør, og hans store erfaring på området gør, at han allerede kender feltet og ikke mindst Sønderjylland godt. Holger er desuden valgt i et stærkt ansøgerfelt. Det er glædeligt, at jobbet som beredskabsdirektør er i så høj kurs”, siger Henrik Frandsen, der er borgmester i Tønder Kommune og formand for beredskabskommissionen.

Brand & Redning Sønderjylland dækker Haderslev, Tønder og Aabenraa kommuner og har i alt 28 frivillige brandværn og fire Falck-brandstationer.

Annonce