Slagelses konstituerede beredskabschef ansættes i stillingen

Den 45-årige Michael Djervad bliver på fredag ny beredskabschef i Slagelse Brand og Redning. Dermed bliver han ansat i den stilling, hvor han siden november 2017 har være konstitueret efter et års tids ansættelse som viceberedskabschef. Michael Djervad er blevet valgt af et enigt ansættelsesudvalg efter to samtalerunder.

Michael Djervad blev ansat som viceberedskabschef i 2016, hvor han kom fra en stilling som beredskabsinspektør i Vestsjællands Brandvæsen og før det en tilsvarende stilling i Sorø Brandvæsen. Da beredskabschef John Olesen blev afskediget i november 2017, blev Michael Djervad konstitueret i chefstillingen.

I den periode, hvor Michael Djervad har stået i spidsen for beredskabet, er der sket en stor udvikling, hvor beredskabet har fået nye køretøjer og materiel, ny station i Slagelse og nye opgaver som f.eks. brandslukning til søs i Østdanmark.

”Vi havde to ansættelsesrunder med flere kompetente kandidater, og vurderede på baggrund af samtalerne, at Michael både har den rette, solide erfaring og en ledelsesform, som passer godt til organisationen. Jeg er sikker på, at Michael vil sikre en fortsat udvikling af beredskabsområdet, som både kommer borgerne og medarbejderne til gode”, siger kommunaldirektør Frank E. Andersen fra Slagelse Kommune.

Annonce