Google Maps
Brandvæsen

Lemvig Kommune vil investere 4,4 mio. kr. i nye brandkøretøjer

En større udskiftning af brandkøretøjerne hos Lemvig Brandvæsen er på vej. Næste år skal der indkøbes to autosprøjter, hvorefter der i 2013 udskiftes en tankvogn og en slangetender. Det vil i alt koste 4,4 mio. kr. I første omgang er det autosprøjter på brandstationerne i Lemvig og Thyborøn, som står til udskiftning. De er begge 23 år gamle, og Lemvig Kommune har afsat 1,8 mio. kr. til hvert af de nye køretøjer.

Brandvæsen

Brandvæsen og Falck bød på forskellige løsninger

Falck og det kommunale brandvæsen i Lemvig har budt på to forskellige modeller for løsning af brandslukningsopgaven i Lemvig Kommune, og det lader til at være forklaringen på, at der var en uventet stor forskel på de to tilbud. Der viste sig nemlig at være hele 900.000 kr. i forskel, da tilbuddene blev åbnet.

Google Maps
Brandvæsen

Fortsat kommunal brandslukning i Lemvig

Der var stor glæde blandt de kommunale brandfolk i Lemvig Kommune, da de onsdag aften blev orienteret om resultatet af kommunens udbud af brandslukningen. Kun Falck og kommunen selv havde budt på opgaven, men prisen var vidt forskellig. Mens Falck skal have 5,6 millioner kroner om året for at klare brandslukningen, kan Lemvig Kommunes eget brandvæsen med stationer i Lemvig, Thyborøn og Bækmarksbro klare samme opgave for blot 4,7 millioner kroner.

Brandvæsen

Rednings-Ringen vil ikke byde på brandslukning

Torsdag i sidste uge udløb fristen for at afgive bud på at drive brandvæsnerne i Lemvig, Holstebro og Struer kommuner. På forhånd var det ventet, at Rednings-Ringen i Lemvig ville byde på i hvert fald brandvæsnet i Lemvig, men det er ikke sket. I stedet har Rednings-Ringen i et brev til kommunen forklaret, at firmaet ikke ser sig i stand til at afgive tilbud på de vilkår, der er ridset op i udbudsmaterialet.