Google Maps
Brandvæsen

Vil bygge ny brandstation i Hadsten

Favrskov Kommunes brandstation i Hadsten er nedslidt og uegnet til formålet, og derfor vil beredskabet gerne have en ny brandstation med på budgettet for 2015. Hvis der skal bygges en helt ny station, vil det koste ca. 8,4 mio. kr., men en alternativ mulighed er, at brandstationen flyttes til bygninger, der har været anvendt af Vejdirektoratet.

Google Maps
Brandvæsen

Ønsker ny brandstation til 8 mio. kr. i Hadsten

Den nuværende brandstation på Vesselbjergvej i Hadsten er nedslidt, utidssvarende og dårligt placeret. Derfor ønsker Favrskov Brandvæsen, at der bygges en helt ny brandstation i den sydlige del af Hadsten. Et overslag viser, at en ny station på 520 m2 vil koste 8,4 mio. kr., hvortil kommer udgifter til køb af en grund. Alternativet er en renovering af den nuværende station, hvilket vurderes at ville koste 4 mio. kr.

Google Maps
Brandvæsen

Stor interesse for brandmandsjobbet – må begrænse venteliste

Favrskov Brandvæsen har i øjeblikket et luksusproblem: Der er så stor interesse for at blive deltidsbrandmand på brandstationerne i Hammel, Hinnerup og Hadsten, at brandvæsenet nu har rigeligt med potentielle brandfolk på venteliste – så nu optager man kun nye ansøgere på listen, hvis de har aftjent værnepligt hos Beredskabsstyrelsen og dermed har en brandmandsuddannelse i forvejen.