Fire af hverdagens helte hædret af politiet

Fra venstre ses politidirektør Frits Kjeldsen, Ulrik og Lene Franke Andersen, Line H. Olsen, Kirsten og Lars Sørensen samt politiinspektør Tage Jehn. Dusørmodtager Ida N. Nielsen var ikke tilstede (Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi)

Syd- og Sønderjyllands Politi hædrede i denne uge fire af hverdagens helte med en dusør for deres heltemodige indsats. ”Det er nogle voldsomme situationer, alle fire dusørmodtagere har stået i. Alligevel formåede de at holde hovedet koldt og handle hurtigt. De har vist imponerende mod og handlekraft, og det synes vi fra politiets side fortjener en særlig anerkendelse”, siger politidirektør Frits Kjeldsen.

Dusørceremonien blev holdt på politigården i Esbjerg, hvor tre af dusørmodtagerne fik diplomer og stor tak af politidirektør Frits Kjeldsen og politiinspektør Tage Jehn. Den fjerde dusørmodtager kunne ikke deltage, men har fået dusør og diplom tilsendt.

Der blev givet dusør til:

Line H. Olsen: Torsdag den 14. april udviste Line H. Olsen ekstraordinær handlekraft i forbindelse med et alvorligt færdselsuheld på Haderslevvej i Jels. Line H. Olsen ankom som den første til ulykkesstedet med to biler, der var kørt frontalt sammen. Der var en uskadt person i den ene bil. I den anden en familie på far, mor og to børn, hvoraf to var kommet alvorligt til skade. Line H. Olsen tilså den ene tilskadekomne og ydede derefter livereddende førstehjælp til den anden.

Lene Andersen, Ida N. Nielsen og Kirsten Sørensen: De tre dusørmodtagere viste stor handlekraft den 18. april, da en motorcyklist fik et ildebefindende under kørsel ad Brovej i Broager. Motorcyklisten faldt af sin motorcykel og modtog livreddende førstehjælp fra de tre kvinder, indtil politi og læge kom til ulykkesstedet. Indsatsen var afgørende for, at motorcyklisten overlevede.

Annonce