Alle Gentoftes ambulancefolk fortsætter på Falck-overenskomst

Den 1. juli 2008 overtog Falck ambulancekørslen i Gentofte Kommune fra Gentofte Brandvæsen, og alle de 23 ambulancefolk i brandvæsenet har valgt at fortsætte i Falck og overgå til overenskomsten mellem Falck og Chaufførernes Fagforening (CF). Ambulancefolkenes nyvalgte tillidsrepræsentant betegner skiftet til Falck og til en ny overenskomst som en positiv oplevelse.

“Jeg byder vores nye kolleger i Gentofte velkommen, og det glæder mig naturligvis, at vore nye kolleger har valgt at overgå til Falck/CF-overenskomsten”, siger formanden for Chaufførernes Fagforening, Jakob Andersen.

De 23 ambulancefolk fra Gentofte Brandvæsen, der alle er uddannede ambulancebehandlere, har netop valgt en tillidsrepræsentant, og det blev Emil Kloster, der tidligere har været ansat i Falck. “Det har været en positiv oplevelse med skiftet til Falck og overgang til CF-overenskomsten”, fortæller Emil Kloster. “Jeg må sige, at Falck har handlet meget professionelt og hurtigt, så vi så hurtigt som muligt kunne lande på benene igen oven på den noget turbulente tid”, siger Emil Kloster.

Annonce