Danfoss får forlænget kontrakt på drift af nødbehandlerbilen i Nordborg

Arkivfoto

Danfoss skal fortsat drive Nordborgs særlige nødbehandlerbil. Region Syddanmark har således gjort brug af en option, som giver mulighed for at forlænge den eksisterende kontrakt – der ellers ville udløbe næste år – med to år. Nødbehandlerbilen er en døgnbemandet enhed med to personer: En nødbehandler og en nødbehandlerassistent.

Den gældende kontrakt mellem Region Syddanmark og Danfoss om drift af nødbehandlerbilen løber fra den 1. september 2019 til den 31. august 2023. Regionen har imidlertid option på at forlænge kontrakten én gang med op til to år.

Region Syddanmark har nu valgt at gøre brug af optionen, således at kontrakten forlænges med to år frem til den 31. august 2025.

Har korps med 20 medarbejdere

Nødbehandlerbilen er en døgnbemandet enhed med to personer: En nødbehandler og en nødbehandlerassistent. Danfoss har et korps på 12 nødbehandlere og otte nødbehandlerassistenter.

Nødbehandlerbilen har base i Nordborg, og dens udkaldsområde er den nordlige del af Als. AMK-vagtcentralen i Odense kan dog også sende nødbehandlerbilen uden for dækningsområdet, hvis nødbehandlerbilen kan komme hurtigere frem end regionens øvrige beredskaber. Nødbehandlerbilen bliver ikke brugt som fremskudt beredskab.

Nødbehandlerbilen havde i 2021 i alt 682 indsatser, fordelt på 639 kørsel A og 43 kørsel B1.

Annonce