Danfoss skal fortsat drive nødbehandlerbilen i Nordborg

Region Syddanmark fik to tilbud på den fremtidige drift af nødbehandlerbilen i Nordborg, men baseret på kvalitet og økonomi gav Danfoss det bedste bud. Dermed får Danfoss den nye kontrakt, som løber i fire år fra den 1. september 2019 med mulighed for forlængelse i op til to år. Nødbehandlerbilen rykker ud 600-700 gange om året.

Nødbehandlerbilen i Nordborg på Nordals har eksisteret siden 2011, hvor Danfoss havde en aftale med Sønderborg Kommune, som Region Syddanmark overtog. Og det bliver fortsat en virksomhed med lokalkendskab, der de kommende år skal drive nødbehandlerbilen. Danfoss har vundet udbuddet.

Kontrakten med Danfoss løber i fire år fra og med den 1. september 2019 med mulighed for forlængelse i op til to år.

Har løst opgaven meget tilfredsstillende

Formanden for Region Syddanmarks Præhospitaludvalg, Mads Skau (V), fortæller, at der er to virksomheder, der har budt på opgaven, men at Danfoss trak det længste strå baseret på kvalitet og økonomi.

”Danfoss har i mange år løst opgaven med at køre nødbehandlerbilen på Nordals meget tilfredsstillende, og vi er derfor helt trygge med igen at give dem opgaven. De har vist sig som den stærkeste i en konkurrencesituation, og derfor forsætter vi med glæde det gode samarbejde”.

Senior Vice President Torben Christensen fra Danfoss glæder sig over den nye aftale:

”Vi er glade for at fortsætte den vigtige opgave med at drive nødbehandlerbilen på Nordals. Det er en opgave vi er stolte over at udføre, og som er med til at skabe tryghed for borgerne og ansatte på Nordals”, siger Torben Christensen.

Nordborgs nødbehandlerbil er døgnbemandet med en akutbehandler og akutbehandlerassistent. Nødbehandlerbilen rykker ud 600-700 gange om året.

Annonce