Direktør for tidligere Ambulix-selskab vidste ikke at han var direktør

Sidste år skiftede selskabet Ambulix ApS navn til Dansk Patient Befordring ApS, og samtidig blev Ambulix’ hidtidige aktiviteter flyttet til et nyt selskab, Ambulix Fire & Rescue ApS. Tilbage i Dansk Patient Befordring blev den gæld, som Ambulix havde oparbejdet, og selskabet fik aldrig nogen aktiviteter. I sidste måned blev Dansk Patient Befordring så erklæret konkurs, og i Sø- og Handelsretten kom det frem, at selskabets registrerede direktør, Heini Henriksen, er halvbror til Ambulix-ejeren Henrik Henriksen – men at han ikke kendte noget til selskabet og at det var uden hans vidende, at Erhvervs- og Selskabsstyrelsen havde fået oplyst, at han var selskabets direktør. Heini Henriksen mener, at det er Henrik Henriksen eller dennes mor, som har registreret Heini Henriksen som direktør.

Da Henrik Henriksen (nu Henrik Hachel) for et år siden afhændede det gældsplagede Ambulix ApS, der straks skiftede navn til Dansk Patient Befodring ApS, var det uden den nye direktørs vidende. I hvert fald hvis man skal tro vidneudsagn afgivet i retten den 4. februar i år, skriver Sjællands Tidende. Den dag blev Dansk Patient Befordring nemlig opløst af Sø- og Handelsretten, der efterfølgende afsagde konkursdekret den 16. februar 2010.

I Dansk Patient Befordring ApS afløste en vis Heini Henriksen sidste år Henrik Henriksen som direktør. Ifølge Sjællands Tidende forklarede Heini Henriksen i Sø- og Handelsretten, at han ikke har ønsket at være direktør for Dansk Patient Befordring, som han ikke har haft noget som helst at gøre med. Han oplyste også, at han er Henrik Henriksens halvbror. Ifølge Heini Henriksen måtte det være Henrik Henriksen eller dennes mor, der havde registreret Heini Henriksen som direktør.

“Det kender jeg ikke noget til. Jeg har ingen kommentarer til det”, siger Henrik Henriksen. Han er i dag direktør for det nye selskab Ambulix Fire & Rescue ApS, og han har tidligere overfor BeredskabsInfo benægtet, at han skulle være i familie med Heini Henriksen. Overfor Sjællands Tidende vil Henrik Henriksen ikke svare på, om Heini Henriksen vitterligt er hans halvbror.

Henrik Henriksen blev i sommer offentligt kritiseret af flere Sorø-virksomheder, der havde penge til gode hos Ambulix. Dengang forsvarede Henrik Henriksen sig med, at Ambulix ikke var hans længere. Dengang sagde Henrik Henriksen, at han efterfølgende havde mistet kontakten med Dansk Patient Befordring og Heini Henriksen.

Sø- og Handelsretten afsagde den 16. februar 2010 konkursdekret over Dansk Patient Befordring ApS.

Annonce