Falck har sat de første af 56 nye køretøjer i drift i Region Sjælland

En ny kontrakt mellem Region Sjælland og Falck træder i kraft den 1. februar 2024, men i sidste uge kunne Falck sætte de første seks af 56 nye køretøjer i drift. Resten vil blive sat i drift i løbet af den næste måned. De sidste køretøjer er således nu ankommet fra den spanske opbygger, og de venter blot på de sidste justeringer og selve oppakningen.

Falck indsætter som led i den nye kontrakt med Region Sjælland i alt 56 nye ambulancer og køretøjer til liggende sygetransport. Alle køretøjerne er opbygget i Spanien på Falcks nye standardchassis, MAN TGE 4.180.

Den første af de nye ambulancer blev sat i drift den 9. november 2023, hvorefter yderligere fem blev sat i drift den 10. november 2023. Resten sættes løbende i drift over den kommende måned.

”Vi er umådelig stolte over vores nye ambulancer og liggende patienttransportkøretøjer, som er opbygget og indrettet med input fra vores kollegaer i vores ambulancetjeneste i Falck Ambulance Sjælland”, siger Martin Betzer, der er ambulancedirektør for Falck Ambulance Sjælland.

Områdeleder Karoline Becher overrækker nøglerne til den første ambulance til Morten og Benjamin.
Ambulancer under oppakning.

Annonce