Falck opgiver hjemmepleje på Fyn

Det skulle have været et nyt ben i Falcks danske aktiviteter, men redningskoncernens indtog på markedet for hjemmepleje har ikke været en succeshistorie. Falck har opgivet hjemmeplejen i en række kommuner, mens der i andre kommuner har været hård kritik af Falck for bl.a. overfakturering. Nu er det så slut med Falck-hjemmepleje i Odense og Assens, hvor de 350 kunder, som Falck fik, ikke var nok til at skabe en fornuftig forretning.

Tidligere er Falck Hjemmepleje blevet fyret af Københavns Kommune, mens der i andre kommuner har været kritik af Falcks nye hjemmeplejeservice. I alt har Falck indstillet hjemmeplejen i fem kommuner, og på Fyn bliver de 250 kunder i Odense og 100 kunder i Assens nu overdraget til konkurrenten Care Gruppen.

”Der er mange konkurrenter på markedet, og det gør det svært. Vi må konstatere, at vi ikke har kunnet få den fornødne volumen i kundemassen, så vi har været i stand til at kunne drive hjemmepleje på fornuftig vis. Derfor har vi valgt at koncentrere vores kræfter om de mere traditionelle Falck-opgaver”, siger driftschef Niels Dueholm fra Falck Hjemmepleje i Region Syddanmark til Fyens Stiftstidende.

Annonce