Sigtet efter chikanekørsel mod ambulance

En 25-årig mand er blevet sigtet for manglende agtpågivenhed, efter at han i går eftermiddags overhalede en ambulance indenom på Hillerød Motorvejen, hvorefter han placerede sig lige foran ambulancen, der hurtigt måtte bremse ned for at undgå et sammenstød. Politiet fandt også en video, som han havde optaget af den hasarderede kørsel.

En ambulance fra Akutberedskabet i Region Hovedstaden kørte i går eftermiddag udrykningskørsel til Bispebjerg Hospital med en patient, da en bilist på Hillerød Motorvejen begyndte at køre meget tæt på ambulancen.

Bilisten lå først bagved og overhalede på et tidspunkt ambulancen indenom og placerede sig derefter lige foran ambulancen, der hurtigt måtte bremse ned for at undgå et sammenstød. Kort efter drejede ambulancen væk fra motorvejen og den pågældende bilist.

Efterforskningen af sagen førte frem til en 25-årig mand, som politiet i aftes traf på hans adresse på Amager. Han blev bl.a. sigtet for manglende agtpågivenhed og blev desuden fundet i besiddelse af en video, der var optaget af den hasarderede kørsel.

Annonce