Viking fortsætter opbygning af stationsnet i Danmark

Norske Viking fortsætter arbejdet med at opbygge et nyt net af autohjælpsstationer i Danmark. Det sker efter at opsigelsesvarslet på Vikings aftale med den hidtidige danske samarbejdspartner nu er udløbet. Det bliver lokale virksomheder, som fremover skal drive Vikings danske stationer, og selskabet har fået en række uopfordrede henvendelser fra interesserede samarbejdspartnere.

”Vi ønsker at etablere Viking-navnet i Danmark”, fortæller Chérie Dahlin, der er chef for forretningsudvikling i Viking-koncernen. Det er baggrunden for, at Viking selv har overtaget driften af den vagtcentral, som dækker Danmark, ligesom der skal opbygges et landsdækkende stationsnet.

Ifølge Chérie Dahlin har Viking fået en række henvendelser fra lokale virksomheder, som gerne vil køre for Viking. I den kommende tid skal Viking have møder med disse virksomheder. ”Vi vil gerne have mulighed for at præsentere Viking-koncernen for alle interessenter, så vi kan opbygge en tæt relation, og vi vil naturligvis meget gerne mødes med de enkelte virksomheder, så vi kan høre mere om dem”, fortæller Chérie Dahlin.

Annonce