Anholdt efter at autosprøjte var involveret i to færdselsuheld

En mand er blevet anholdt, efter at en autosprøjte fra Falck i Gentofte mandag middag var involveret i to færdselsuheld i indre København. Den anholdte er en mekaniker, som skulle transportere autosprøjten fra et værksted i Haslev til Falck-stationen i Gentofte.

Ifølge de foreløbige oplysninger havde Volvo-autosprøjten fra Gentofte været på et autoværksted i Haslev, hvorfra den skulle returneres til Falck i Gentofte. Føreren var en mekaniker fra autoværkstedet.

På Bernstorffsgade i indre København påkørte autosprøjten en Movia-bus, og der skete en del materiel skade på begge køretøjer, mens autosprøjtens fører fik mindre skader. Han blev på stedet lagt i håndjern af politifolk, da han optrådte aggressivt. Vidner fortæller til Ekstra Bladet, at føreren råbte og skreg samt optrådte truende ved at lave tegn med hånden, som om han havde en pistol. Adskillige politifolk måtte pacificere manden, der i håndjern blev kørt bort i en ambulance.

Ifølge Ekstra Bladet kørte autosprøjten med udrykning, da ulykken skete. Forud for ulykken på Bernstorffsgade havde autosprøjten også påkørt en bil i Istedgade, ligesom den andre steder i byen var set med udrykning og farlig kørsel.

Falck oplyser, at værkstedet i Haslev har bekræftet, at det var en mekaniker herfra, der var fører af autosprøjten.

Annonce