Ny beredskabschef i Odsherred Kommune

Lasse E. Hansen er med virkning fra 1. september 2013 ansat som ny beredskabschef i Odsherred Kommune efter Jens Larsen, der går på pension efter mere end 25 år i jobbet. Lasse E. Hansen, der er 39 år, er i dag beredskabschef i Vordingborg Kommune og har tidligere være souschef ved beredskabet i Kalundborg.

Lasse E. Hansen er gift, far til to drenge og en pige, og bor i Kirke Hyllinge i Hornsherred. Han har en driftslederuddannelse fra Lyngby Landbrugsskole, og hans karriere inden for beredskabet startede, da han i 1995 var værnepligtig i Beredskabsstyrelsen. Herefter blev han deltidsansat brandmand i Bramsnæs Brandvæsen, og fra 1999 til 2003 var han fastansat brandmand og ambulancebehandler ved Roskilde Brandvæsen.

De sidste godt ti år har Odsherreds kommende beredskabschef haft forskellige ledende stillinger ind for beredskabet, blandt andet har han fra 2008 til 2012 været beredskabsinspektør og souschef ved Kalundborg Kommune.

Det er ønsket om nye udfordringer tættere på bopælen i Kr. Hyllinge, som har fået Lasse E. Hansen til at skifte jobbet som beredskabschef i Vordingborg ud med det tilsvarende job i Odsherred.

”Jeg har et entreprenør-gen og kan godt lide nye udfordringer og at få tingene til at fungere optimalt i et samspil med omgivelserne og med fokus på medarbejdernes engagement og ejerskab”, fortæller Lasse E. Hansen.

Annonce