Ny brand- og redningsstation i Holstebro indviet

Arkivfoto: Holstebro Kommune

Tirsdag blev Falcks nye brand- og redningsstation i Holstebro officielt indviet. Stationen er opført på samme grund som byens hidtidige Falck-station, der blev revet ned sidste år. I de nye bygninger samles ambulancer og redningskøretøjer samt de brandkøretøjer, som siden Falcks overtagelse af det kommunale brandvæsen fortsat har haft base på den kommunale brandstation. Stationen, der har kostet omkring 23 mio. kr., bliver arbejdsplads for ca. 100 medarbejdere.

Ved indvielsen glædede Falcks divisionsdirektør, Lars Vester, sig over stationens gode placering. ”Vi er kæmpe glade for denne nye station, som ligger på den bedste adresse i byen tæt på indfaldsveje, ringvej og bymidten. Nu er beredskabet i Holstebro sikret mange år ud i fremtiden”, sagde Lars Vester – der selv arbejdede på stationen fra 1986 til 1991 – i sin tale.

Inden da havde Lars Vester sammen med borgmester H. C. Østerby klippet den røde snor over. Borgmesteren kom i sin tale ind på, at den nye Falck-station er et eksempel på, hvordan offentligt-privat samarbejde skaber udvikling. Han konstaterede, at de nye rammer styrker fagligheden og kommer betjeningen af borgerne til gode. ”Det er nødvendigt, at vi har et stærkt og tidssvarende beredskab, der kan betjene borgerne i alle dele af kommunen med de bedst mulige responstider og topmoderne materiel”, sagde borgmesteren.

På lørdag kan alle interesserede komme ind og se den nye Falck-station. Her afholdes der nemlig et åbent hus-arrangementet i tidsrummet kl. 10-13.


Foto: Holstebro Kommune


Borgmester H. C. Østerby (i midten) sammen med divisionsdirektør Lars Vester (til højre) og regionsdirektør for Falck i Region Midt, Gunnar Thykjær, ved indvielsen
Foto: Holstebro Kommune

Annonce