To brandfolk kom lettere til skade da autosprøjte forulykkede på motorvej

Arkivfoto

En autosprøjte fra Vordingborg Brandvæsen var tirsdag eftermiddag involveret i et trafikuheld på Sydmotorvejen. Ingen kom alvorligt til skade ved ulykken, men to brandfolk blev efterfølgende kørt til behandling på Køge Sygehus. Ulykken skete efter at Vordingborg Brandvæsen kl. 13.03 var blevet alarmeret til et alvorligt trafikuheld på Sydmotorvejen umiddelbart syd for Farøbroen, hvor to lastbiler var kørt sammen og to personer sad fastklemt.

På vej til ulykken kørte autosprøjten Brandvæsen galt på Sydmotorvejen i forbindelse med overhaling af en lastbil. Ved ulykken kom to brandfolk altså lettere til skade, og de blev kørt til behandling på Køge Sygehus.

For at kunne håndtere redningsopgaverne ved begge ulykker valgte Vordingborg Brandvæsen efterfølgende at kalde assistance fra brandstationen i Præstø, ligesom Guldborgsund Redningsberedskab fra Nr. Alslev blev tilkaldt sammen med alt disponibelt mandskab fra Vordingborg Brandvæsen.

Da en stor del af udrykningskøretøjerne fra Vordingborg Brandvæsen blev benyttet til løsning af opgaverne på Sydmotorvejen, blev Næstved Brandvæsen bedt om at stå standby, således at beredskabet stadig kunne opretholdes i resten af Vordingborg Kommune.

Annonce