Falck skal slukke brande for mineindustrien i Chile

Falck har plantet flaget i det 34. land med købet af et chilensk rednings- og træningsselskab. Det er selskabet Aprem, som Falck nu ejer 80 procent af, og i den forbindelse skifter selskabet navn til Falck Aprem. Det nye Falck-selskab har 25 medarbejdere og hovedkvarter i hovedstaden Santiago, og det servicerer blandt andet den chilenske mineindustri med klinikker, sikkerhedstræning og redningstjeneste, for eksempel brandslukning i de oftest øde egne, hvor minerne ligger.

Med Falck Aprem får Falck for første gang kunder i den sydamerikanske mineindustri, og planen er, at selskabet skal videreudvikles som platform for aktiviteterne på netop det område.

”Vi ser den sydamerikanske mineindustri som et meget spændende område. Der er store muligheder for Falck med efterspørgsel på redningsydelser samt sikkerhedstræning og med vores internationale erfaring på det område harvi meget at tilbyde. Ikke bare i Chile, men i hele regionen, og Falck Aprem er første skridt ind på det marked”, siger Hans Jensen, der er Executive Vice President i Falck.

Annonce