Falck-direktør bliver ny chef for Nordjyllands Beredskab

Divisionsdirektøren for Falcks danske brandslukningsaktiviteter, Diana Sørensen, bliver ny direktør for Nordjyllands Beredskab. Diana Sørensen har tidligere været regionsdirektør hos Falck, hvor hun har været ansat siden 2002 og før det har hun arbejdet i det daværende Viborg Amt.

”Jeg er glad for at vores beredskab kan byde Diana velkommen. Hun var en blandt mange kvalificerede ansøgere. Det viser at vores beredskab er attraktivt og udviklingsorienteret”, siger bestyrelsesformand Arne Boelt.

Diana Sørensen, som starter i jobbet som direktør 1. april 2018, glæder sig til at arbejde for Nordjyllands Beredskab:

”Jeg er utrolig stolt og glad over at have fået stillingen og ser frem til at medvirke til at sikre og udvikle et stærkt Nordjyllands Beredskab for borgerne i Nordjylland. Og så ser jeg frem til at lære medarbejdere og samarbejdspartnere at kende, og glæder mig over, at det for manges vedkommende er kendte ansigter. På samme måde ser jeg frem til samarbejdet med de 11 kommuner og borgmestrene i bestyrelsen”.

Diana Sørensen har en baggrund som cand. scient. adm. fra Aalborg Universitet, og privat bor hun sammen med Carsten og deres to piger i Aalborg.

Annonce