Autohjælp

Millionoverskud hos Rednings-Ringen

Rednings-Ringen i Lemvig, der er et af Danmarks ældste redningskorps, noterede fremgang i 2013, hvor driftsoverskuddet blev fordoblet. På bundlinjen fik Rednings-Ringen et overskud på 1,2 mio. kr., hvilket er en halvering i forhold til 2012 – hvor salget af Dansk Autohjælp imidlertid gav ekstraordinære indtægter.

Autohjælp

Rednings-Ringen fordobler sit overskud

2011 blev et godt år for Rednings-Ringen i Lemvig, som mere end fordoblede sit overskud. Redningskorpset, der har 24 fuldtidsansatte og 16 køretøjer, øgede sin bruttofortjeneste til 13,4 mio. kr., og året sluttede med et overskud på 1 mio. kr. mod 0,4 mio. kr. i 2010. Rednings-Ringen har i 2011 nedsat sin aktiekapital og i den forbindelse udbetalt 3,8 mio. kr. til ejerne.

Brandvæsen

Rednings-Ringen vil ikke byde på brandslukning

Torsdag i sidste uge udløb fristen for at afgive bud på at drive brandvæsnerne i Lemvig, Holstebro og Struer kommuner. På forhånd var det ventet, at Rednings-Ringen i Lemvig ville byde på i hvert fald brandvæsnet i Lemvig, men det er ikke sket. I stedet har Rednings-Ringen i et brev til kommunen forklaret, at firmaet ikke ser sig i stand til at afgive tilbud på de vilkår, der er ridset op i udbudsmaterialet.