Bilist dræbt i sammenstød med paramedicinerbil

Arkivfoto

En 60-årig mandlig bilist har søndag middag mistet livet i et sammenstød med en paramedicinerbil ved Maribo. Paramedicinerbilen kørte med udrykning umiddelbart efter en ambulance, og ulykken skete tilsyneladende, fordi bilisten ikke var opmærksom på, at der kom yderligere et køretøj, efter at ambulancen havde passeret.

Den tragiske ulykke skete kort efter middag på Rødbyvej ved Maribo. Her var en ambulance og en paramedicinerbil på vej med udrykning.

En personbil var ifølge de foreløbige oplysninger kørt ind til siden for at give plads til ambulancen, men bilisten var tilsyneladende ikke opmærksom på, at der både kom en ambulance og en paramedicinerbil. Da ambulancen havde passeret, kørte bilisten atter ud på vejen, hvorefter paramedicinerbilen påkørte personbilen.

Bilisten blev alvorligt kvæstet ved ulykken, og søndag eftermiddag blev det oplyst, at han var død af sine kvæstelser. To personer fra paramedicinerbilen fik mindre skader.

En bilinspektør er blevet tilkaldt for at undersøge ulykken nærmere. Samtidig er føreren af paramedicinerbilen rutinemæssigt blevet afhørt med en sigtets rettigheder, men politiet har ikke afgjort, om han skal sigtes for overtrædelse af færdselsloven eller udrykningsbekendtgørelsen.

Annonce