Chefen for hovedstadens akutberedskab bliver direktør for Sundhedsstyrelsen

Jonas Egebart. Foto: Joachim Rode

Det bliver den nuværende direktør for Region Hovedstadens Akutberedskab, Jonas Egebart, der skal afløse Søren Brostrøm som direktør for Sundhedsstyrelsen. Det betyder, at Jonas Egebart stopper efter 1½ år som direktør for akutberedskabet. Vicedirektør Thomas Reimann konstitueres i stillingen, indtil der er fundet en ny direktør.

Før Jonas Egebart blev direktør for Akutberedskabet, var han vicedirektør på Bornholms Hospital og på Nordsjællands Hospital. Han stod desuden i spidsen for regionens vaccinationsindsats under coronapandemien.

“Jeg vil gerne ønske Jonas stort tillykke med den nye stilling og samtidig takke for hans indsats. Jonas er en meget dygtig og vellidt kollega og leder, som har sat sit tydelige aftryk på udviklingen af vores regionale sundhedsvæsen. Det seneste halvandet år har han stået i spidsen for Akutberedskabet og sikret en vellykket overdragelse af ambulanceområdet og iværksat en større plan i forhold til Akuttelefonen 1813. Han efterlader et stærkt fundament for at udvikle Akutberedskabet og give borgerne et endnu bedre akut sundhedstilbud”, siger regionsdirektørdirektør Jens Gordon Clausen.

Akutberedskabet er båret af dedikerede medarbejdere

“Jeg har været meget glad for min tid i Akutberedskabet. Det har været spændende og lærerigt. Jeg er kun blevet bekræftet i, at Akutberedskabet er båret af dedikerede og fagligt dygtige medarbejdere og ledere, som er optaget af at finde de gode løsninger for borgere og patienter. Jeg er stolt af den retning, som vi sammen har bevæget Akutberedskabet mod”, siger Jonas Egebart.

Vicedirektør i Akutberedskabet Thomas Reimann konstitueres i stillingen som direktør for Akutberedskabet, indtil der er fundet en ny direktør.

Annonce