Falck bliver hovedsponsor for stor præhospital kongres i København

Falck har for nyligt fået fremstillet en demoambulance i LEGO. Den vil også blive vist frem på kongressen

Næste sommer skal Den Præhospitale Virksomhed i Region Hovedstaden være vært for EMS 2016, som er en international kongres om den præhospitale indsats. Ved kongressen samles forskere og medarbejdere inden for akutmedicinske tjenester for at diskutere status og fremtiden for den præhospitale indsats, og Falck bliver en af hovedsponsorerne for kongressen.

Kongressen finder sted den 30. maj til den 1. juni 2016 på Tivolis Hotel & Congress Center, kun et par hundrede meter fra Falck-Huset i hjertet af København. Og netop Falck bliver en af hovedsponsorerne for kongressen, ligesom redningskorpset kommer til at bidrage til aktiviteter i tilknytning til kongressen.

“At skabe nye løsninger og udviklingsmuligheder i vores branche har stor betydning, og EMS 2016 kan blive en stærk platform for at kunne gøre det. Udviklingen inden for akutmedicinske tjenester er tæt forbundet med Falcks fremtid, og vi er glade for at kunne støtte denne begivenhed”, siger Falcks koncernchef, Allan Søgaard Larsen.

Hos kongressens initiativtager, Den Præhospitale Virksomhed i Region Hovedstaden, er man glade for at have Falck med på vognen:

“Vi er stolte af at være vært for den første europæiske kongres om den præhospitale indsats i København, og vi er glade for Falcks støtte som en stor, international leverandør af præhospitale tjenester. Vi ser frem til samarbejdet med Falck om at gøre EMS 2016 til en innovativ platform, hvor vi kan være med til at forme fremtiden for præhospitale tjenester”, siger Freddy Lippert, direktør for Den Præhospitale Virksomhed.

Det nærmere program for kongressen – herunder de forskellige aktiviteter, som man kan deltage i – bliver offentliggjort på et senere tidspunkt.

Annonce