Falck får ny ambulancedirektør i Region Midtjylland

Falck har ansat Dennis Abildgaard Jørgensen som ny regionsdirektør for Falcks ambulancetjeneste i Region Midtjylland. Han kommer fra servicevirksomheden Coor, hvor han har været både udviklingschef, kontraktchef og driftschef. En af hans første udfordringer bliver det kommende ambulanceudbud i Region Midtjylland, hvor regionen lægger op til en delvis hjemtagning.

Dennis Abildgaard Jørgensen har en baggrund fra Handelshøjskolen i Aarhus, og han har arbejdet i revisionsvirksomheden Deloitte, inden han for 11 år siden startede hos Coor. Han ser frem til de kommende udfordringer:

”Jeg har arbejdet med store kontrakter med både offentlige og private organisationer igennem mange år, og den erfaring kan jeg tage med til Falck. Jeg glæder mig til at komme i gang hos Falck, som både har en imponerende historie, men også er i rivende udvikling både som forretning og i forhold til innovation af sundhedsydelserne”, siger Dennis Abildgaard Jørgensen – og fortsætter:

”Derfor er det også en kerneopgave at fastholde det gode forhold til borgerne i Midtjylland, der møder os derude, og til regionen, der er vores nærmeste samarbejdspartner på ambulanceområdet”.

”Dennis har vist, at han kontinuert kan udvikle en servicevirksomhed, og det er et godt match til den proces, vi er i gang med både i Region Midtjylland og i Falck generelt”, siger Jørgen Mieritz, der er direktør for Falck Ambulance i Danmark.

Dennis Abildgaard Jørgensen tiltræder den 1. december 2019.

Annonce