Responce flytter ind på Falck- og brandstationer

Den 1. september 2015 overtager Responce ambulancekørslen i Trekantsområdet fra Falck, men de fleste af områdets ambulancer kommer ikke til at skifte placering. Responce har nemlig indgået en aftale med Falck om, at de to konkurrenter fremover deler bygninger i fire byer. En femte station placeres på brandstationen i Fredericia.

Responce er langt fremme med forberedelserne til den nye kontrakt, som træder i kraft om et lille halvt år. Selskabet har således allerede indgået ansættelsesaftaler med de 150 ambulancereddere, der er behov for, når Responce bliver mere end fordoblet fra den nuværende størrelse på ca. 135 medarbejdere. Et større antal nye ambulancer er også leveret.

Senest har Responce så indgået en fem-årig aftale med Falck, som indebærer, at Responce rykker ind på Falck-stationerne i Vejle, Give, Kolding og Ejby, hvor der etableres et bofællesskab mellem de to konkurrenter.

I Fredericia er der allerede indgået aftale om, at Responce flytter ind på den kommunale brandstation. Det lokale beredskab ventes her at komme til at bestå af tre-fire ambulancer, og det vil kræve en ombygning af brandstationen. Fredericia Kommune investerer ca. 5 mio. kr. i ombygningen.

Annonce