Stor glæde og tilfredshed hos Falck

Nyheden om, at Falck fortsat skal køre ambulancekørsel i langt størstedelen af Region Midtjylland, har udløst stolthed og glæde hos Falck, der også efter 1. december 2014 skal bemande ambulancerne i delområderne Randers-Djursland, Holstebro-Viborg, Herning-Silkeborg og Aarhus. Samtidig afslører Falck, at redningskorpset ikke har budt på ambulancekørslen i Horsens-området, hvor Falck således ikke gik i kamp med Responce.

Det område, som Falck  har vundet i det nye udbud, svarer præcis til det område, hvor Falck også i dag har ambulancekontrakt med Region Midtjylland. Den nye kontrakt har start den 1. december 2014 og vil være gældende i fem år med mulighed for forlængelse i op til to år.

”Det er med overordentlig stor glæde og tilfredshed, vi har modtaget budskabet fra Region Midtjylland. Vi er stolte og taknemlige over, at regionen viser Falck denne tillid. Vi ser sammen med vores hjælpsomme og kompetente medarbejdere frem til at løse opgaven”, siger regionsdirektør Gunnar Thykjær fra Falck Region Midt.

Samtidig afslører Falck, at redningskorpset har vundet udbuddet i alle de delområder, som Falck havde budt på. At Falck ikke bød på delområde Samsø, hvor Falcks nære samarbejdspartner Samsø Redningskorps genvandt kontrakten, er ikke en overraskelse, men Falck har åbenbart også valgt, at Responce ikke skulle have konkurrence i Horsens-området, hvor Falck ikke har afgivet et bud.

Annonce